VillkårVed påmelding og bestilling av våre tjenester så gjelder dette som villkår.

Det er derfor viktig å lese igjennom disse først.
 

1. Påmelding

Når du melder deg på kurs eller bestiller en time, godtar du samtidig at du har lest og fortstått vilkår og betingelser. All påmeldinger/bestillinger er bindende.

2.Priser og betaling

Kurs skal betales før kurs start. Kursprisene varierer etter varighet og lengde. Behandlinger betales kontant. Priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkl mva.

Det blir sendt ut betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel dersom betaling blir forsinket. Lovbestemte gebyrer vil påløpe, og dersom betaling fortsatt uteblir blir faktura bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe.

3. Endringer og avlyste kurs

Dersom et oppsatt kurs blir endret eller avlyst, får deltakerne beskjed via mail og/eller sms. Blir det for få påmeldte, kan vi avlyse. Da vil de som allerede har betalt få tilbakebetalt sin kursavgift, eller om de ønsker får pengene overført til neste kurs.

4. Avmelding/avbestilling

Dersom du ikke kan møte til avtalt time, eller komme på oppsatt kurs må du så fort som mulig gi beskjed om at du ikke kommer. Timen må avbestilles 24 timer før avtalt tid. Ved avbestilling senere enn dette vil man bli fakturert for hele beløpet.

5. På eget ansvar

Ved påmelding til kurs, eller bestilling av behandling godtar du at vi ikke har noe ansvar når det gjelder din kropp, din helse og ditt sinn. Du sier deg også enig i at du ikke kan saksøke instruktører for evt skader du pådrar deg på kurs, enkelttimer eller på vei inn eller ut fra lokalet. Du er selv ansvarlig for din kropp og helse, samt dine eiendeler.

Unik Helse er heller ikke ansvarlig for evt skader som måtte oppstå når du praktiserer teknikker du har lært på kurs hos oss, uavhengig av hvor dette foregår.

Er du usikker på om din helse er i form til å praktisere Yoga tar gjerne en prat med din lege/behandler først. Det er også viktig at du oppgir evt sykdommer og andre plager/forhold som kan ha betydning for din helsetilstand til kursholder.

 

6. Angrerett

Angrerettloven gjelder ikke ved kjøp av enkeltstående tjenester. Derfor regnes også kurs som har kortere varighet, som holdes til bestemte tider og i et bestemt tidsrom, som en enkeltstående tjeneste. Dette selv om det går over flere ganger.

Påmeldingene til våre kurs er dette tilfellet også bindende.

Se mer i Angrerettloven paragraf 19.